Varaa majoitus

Varaus- ja peruutusehdot

Hotelli Merihovin verkkokaupan varaus- ja peruutusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Hotelli Merihovi Oy / Sea Lapland Hotels & Restaurants Ltd. y-tunnus 2450116-7. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Palveluiden ja tuotteiden varaaminen

Tuotteet varataan internetin välityksellä osoitteesta www.merihovi.fi verkkokaupan ja ostoskorin kautta. Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt. Kaikki varaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Varausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse varausvahvistuksen, josta näkyy tilatun tuotteen/palvelun

  • Varausnumero
  • Varatut tuotteet ja niiden kuvaukset
  • Varatut tuotteet ja niiden kuvaukset

Maksutavat

Merihovin verkkokaupan ostokset voi maksaa luottokortilla tai verkkopankissa.

Maksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Asiakkaan kannalta palvelu toimii samoin kuin perinteinen verkkomaksaminen.

Majoitusvarausten varaus- ja peruutusehdot

Hotelliin saapuminen ja lähteminen

Hotellihuone on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä klo 14.00 alkaen ja huone on asiakkaan käytössä lähtöpäivänä klo 12.00 saakka, ellei muuta ole erikseen sovittu. Myöhäisen huoneen luovutuksen lisämaksu on 10€/tunti.

Jos huonevarauksen teon yhteydessä ei ole sovittu muuta, pidetään huonetta varattuna asiakkaalle tulopäivänä klo 18.00 saakka. Mikäli asiakas saapuu hotellille myöhemmin, tulee hänen vahvistaa myöhäinen saapuminen hotellille. Muutoin hotelli voi myydä huoneen eteenpäin.

Varauksen takaaminen

Varauksen varmistamiseen voidaan käyttää luottokorttia. Mikäli asiakas saapuu hotellille klo 18.00 jälkeen, hotelli voi pyytää varauksen vahvistamiseen asiakkaan luottokorttitiedot joko kirjallisesti tai suullisesti. Luottokorttitakauksen vaihtoehtona voi myös olla osittainen tai täydellinen ennakkomaksu varauksen takaamiseksi.

Varauksen muuttaminen

Asiakas voi vaihtaa edellä mainittujen peruutusehtojen sallimissa aikarajoissa majoitusajankohtaa tarpeen mukaan.

Varauksen peruminen ja saapumatta jättäminen

Jos varauksen teon yhteydessä ei ole sovittu muuta, varauksen peruutus on mahdollista tehdä viimeistään saapumispäivänä klo 18.00 mennessä. Jos asiakas jättää saapumatta hotelliin vahvistettuna tulopäivänä, on hotellilla oikeus veloittaa asiakkaalta korvauksena ensimmäisen yön hinta.

Peruutus on tehtävä AINA kirjallisesti Hotelli Merihoviin, osoitteeseen hotel@merihovi.fi Varaus ei peruunnu automaattisesti, jos laskun jättää maksamatta, vaan asiakkaan on aina peruttava varaus kirjallisesti. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut kirjallisena hotellille. Mikäli asiakas osoittaa, että kirjallinen peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus.

Äkillisen sairauden tai perheessä tapahtuvan kuolemantapauksen tai muun matkaa estävän poikkeustilanteen varalta asiakkaan tulee varmistaa, että omat matka- ja tapaturmavakuutukset kattavat varauksen kulut, mikäli tapahtunut johtaa tarpeeseen peruuttaa varaus. Peruutuksesta tulee ilmoittaa välittömästi Hotelli Merihoville. Majoittaja noudattaa myös näissä tapauksissa yllä olevia varausehtoja.

Varauksen vahvistus

Kun varaus on vastaanotettu, asiakas saa varausvahvistuksen sähköpostitse. Vahvistus tulee säilyttää siltä varalta, että asiakkaan tarvitsee ottaa yhteyttä Hotelli Merihoviin tilaukseen liittyen.

Lahjakortit verkkokaupasta

Hotelli Merihovin lahjakortilla voi ostaa hotellin ja ravintolan tuotteita ja palveluita asiakkaan valitsemalla summalla. Valittavana on eriarvoisia lahjakortteja, jotka voi käyttää useissa osissa.

Suosittelemme tekemään lahjakortilla ostetun majoitus- tai ravintolavarauksen etukäteen.

Lahjakortin sisältö ja käyttö

Lahjakortti toimii Hotelli Merihovin hotelli- ja ravintolapalveluissa. Lahjakortti on esitettävä palveluntarjoajalle tuotetta/palvelua maksettaessa. Hotelli Merihovin palveluiden sisällöt on esitelty Merihovin Internet-sivuilla osoitteessa www.merihovi.fi. Lisätietoja tuotteista ja palveluista saa Hotelli Merihovista, sähköpostitse hotel@merihovi.fi tai puhelimitse numerosta 040-6853 500.

Tilaus- ja toimitusehdot

Kaikki lahjakorttitilaukset vahvistetaan sähköpostitse. Vahvistussähköposti sisältää liitteenä varsinaisen lahjakortin. Tilausvahvistuksen ja lahjakortin saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Ostaessaan lahjakortin asiakas hyväksyy ostohetkellä voimassa olevat yleiset toimitusehdot.

Voimassaoloaika

Lahjakortin voi käyttää osissa ja se on voimassa 12kk ostopäivästä. Lahjakortteja ei vaihdeta rahaksi.

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen varaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin. Oy Sea Lapland Hotels & Restaurants Ltd. käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Emme tallenna omaan käyttöön asiakkaan antamia maksunvälitystietoja emmekä saa niitä käyttöömme Paytrailin kautta. Paytrail tallentaa maksunvälitystietosi, ja noudattaa EU:n GDPR‐asetusta tietojen käsittelyssä.

Paytrailin tietosuojaseloste: https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste‐paytrailin‐maksupalvelu

Tervetuloa Kemiin ja Hotelli Merihoviin!