Varaa majoitus

Usein kysyttyä häistä

USEIN KYSYTTYÄ HÄISTÄ HOTELLI MERIHOVISSA

VOIKO TUODA OMIA JUOMIA/RUOKIA? VOIKO TUODA ITSE TEHTYJÄ PIKKUSUOLAISIA YÖPALALLE?

Hotelli Merihovi ja muut juhlatilamme ovat hotelli-ravintolamme aluetta ja kuuluvat ravintoloidemme anniskelualueen piiriin, joten omien tarjottavien ja juomien tuominen  ei ole sallittua.

PALJONKO MAKSAA N.50 VIERAAN HÄÄT?

Hääjuhlan hintaa on vaikea arvioida, ennen kuin tiedämme mitä palveluita ja tiloja hääpari haluaa juhlaan sisällyttää. Myös hääviikonlopun ruoka- ja juomatarjoilut sekä majoitusvuorokaudet vaikuttavat hintaan. Teemme aina yksilöidyn tarjouksen jokaiselle hääparille heidän toiveensa mukaisista häistä.

ONKO TEILLÄ KUVIA HÄISTÄ ERILAISILLA SOMISTUKSILLA JA KUKKA-ASETELMILLA?

Kyllä, meiltä löytyy erilaisista tilaisuuksista kuvia.
Pyydämme myös täällä hääjuhlaansa viettäneiltä hääpareilta aina kuvia, joita saamme käyttää tähän tarkoitukseen.
Mikäli hääpari ja häävieraat tägäävät meidät sosiaalisen median julkaisuissa @merihovirestaurants / @hotelmerihovi, jaamme mielellämme kuvia häistä myös omissa sosiaalisen median kanavissamme.

ONKO HÄÄVIERAILLE VARATTAVA AINA MYÖS MAJOITUS?

Hotelli Merihovissa on 69 hotellihuonetta, joten häävieraiden majoittaminen on helppoa.
Voitte kysyä majoitustarjousta vieraillenne myyntipalvelustamme. Vieraathan voivat itse maksaa majoituksensa, siitä ei tarvitse hääparin välttämättä huolehtia. Suosittelemme kuitenkin varaamaan häämajoituksen ajoissa.

ONKO VIERAIDEN MAHDOLLISTA SAADA MAJOITUSHUONEET KÄYTTÖÖN JO PÄIVÄLLÄ ENNEN KLO 14?

Jos huoneessa ei ole edellisenä yönä majoittujia, huoneen voi saada käyttöönsä jo aiemmin.
Mikäli huoneessa on edellisenä yönä majoituttu, huonesiivoukset ovat käynnissä klo 12.00 – 14.00 välisen ajan. Tärkeää onkin, että hääpari mainitsee kutsussa huoneen olevan käytettävissä vasta  klo 14.00 jälkeen.

MITEN MAJOITUSVARAUKSET TEHDÄÄN?

Hääpari voi pyytää myyntipalvelustamme majoitustarjouksen, joka on voimassa sovitun ajankohdan häävieraille.

Hääpari voi toki myös ottaa majoitusvaraukset vastaan ilmoittautumisten yhteydessä ja ilmoittaa majoittujien nimet huonejakoineen suoraan myyntipalveluumme
kaksi viikkoa – kuukausi ennen hääjuhlaa.

Linkki verkkokauppaan tästä!

PÄÄSEEKÖ TILAN KORISTELEMAAN JO EDELLISENÄ PÄIVÄNÄ/ILTANA?

Mikäli tilassa ei ole edellisenä päivänä/iltana varausta toiselle ryhmälle, voi tilaa koristella jo hyvissä ajoin. Mahdollisuuksien mukaan ravintolamme liinoittaa ja kattaa ruokapöydät jo edellisenä iltana, joten näin ollen tila on valmiina koristeluja ym. varten viimeistään hääpäivän aamuna.

MILLAISIA KORISTEITA HOTELLI MERIHOVILLA ON HÄÄJUHLAA VARTEN?

Kattaukset (liinoitus, astiasto ja kynttilät) pöytiin hoituvat Hotelli Merihovin puolesta, muut mieleisensä koristeet hääpari saa tuoda itse / tilata. Yleensä hääpari kaasojen ja bestmanien kanssa koristelee ja valmistelee tilaa jo edellisenä iltana, mutta sen voi jättää myös henkilökuntamme tehtäväksi erillistä korvausta vastaan.

Kukat voi tilata itse valitsemastaan kukkakaupasta tai voimme hoitaa sen myös hääparin puolesta.

MITEN HÄÄT MAKSETAAN?

Veloitamme varausmaksun heti hääjuhlan vahvistamisen jälkeen. Tämän jälkeen veloitamme kaiken mahdollisen hääjuhlaan liittyvän maksuehtojemme mukaisesti. Hääjuhla on mahdollista maksaa myös useammassa osassa.