InfoHotelli MerihoviRavintola MerihoviCafe & Bar AnkkuriRavintola ÄmmiläClub IlonaPub HölmöläKokous- ja juhlapalvelutSivukartta
Rantamakasiini
Taste of the North

MakuMatka

Taste of the North on 30 hotellin ja ravintolan muodotama matkakohde -verkosto Pohjoiskalotilla; Suomen Lapissa, Ruotsin Norrbottenissa ja Pohjois-Norjan Finnmarkin, Trommsin ja Nordlandin maakuunnissa. Matkakohdeverkoston jokainen hotelli-ravintola tarjoaa oman erilaisen tuotekokonaisuuden. Laadukkaan menun lisäksi siihen kuuluu korkealaatuisia majoitusvaihtoehtoja ja aktiviteettejä sekä elämystuotteita.

Hotelli Merihovi
Merihovin ravintola edustaa 50 -luvun kulturellia sisustusarkitehtuuria. Muotoilija Paavo Tynellin suunnittelemat, hohtavat kattolampetit ja klassiset valkeat pylvät salisssa henkivät juhlatunnelmaa. Presidentti Urho Kekkonen yöpyi hotelli Merihovissa ensi kertaa vuonna 1956 ja sittemmin pitkään vuosittain Lapin kalamatkoilta palatessaan.


Taste of the North Menu

Paseerattua Madekeittoa
***
Ruiskuorrutettua poron fileetä
-Perunafondant ja karpalolla maustettua portviinikastiketta
***
Tyrni Créme Brulée
 
48 € / hlö

Merihovin ruokavuosi
Meille on tärkeää, että raaka-aineet ovat niin usein kuin mahdollista lähialueelta. Olemme ylpeitä laadukkaista kaloista, maukkaista vihanneksista, aromikkaista marjoista, puhtaista sienistä ja höyryävästä sipulivoisulasta sekä uusista perunoista. Ne tuovat jokaisen mieleen unohtumattomia makumuistoja. Alueen lammastiloilta saamme laadukasta, tuoretta ja vähärasvaista karitsanlihaa.

Edellytykset ainutlaatuiseen gastronomiaan ovat siis mitä parhaat. Tarvitsemme rakkautta ruokaan, vieraanvaraisuutta sekä halua yhdistää asioita uudella tavalla, vieraidemme toiveiden mukaisesti.

Lisätietoja:
www.tasteofthenorth.org
www.laplandfinland.com/tasteofthenorth


<< Takaisin   | Tulostusystävällinen versio |

 

in English Hotel Merihovi Keskuspuistokatu 6-8 FIN-94100 KEMI Puh./ tel +358 (0)40 6853 500 hotel@merihovi.fi ..